Gears General

Brammer Oy varastoi ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vaihteita johtavilta vaihdevalmistajilta. Tarjoamme uusinta energiatehokasta vaihdeteknologiaa, kuten Bonfiglioli- ja WATT Drive-hammasvaihteet, Bonfiglioli- ja Hydromec-kierukkavaihteet, sekä Bonfiglioli-planeettavaihteet. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin teollisuuden käyttökohteisiin, mukaan lukien suunnittelu ja kokoonpano. Vaihdemoottorit kootaan omalla asiantuntevalla työpajallamme, joten voimme taata tuotteidemme laadun ja nopean toimituksen asiakkaalle. Lisäksi tarjoamme vaihteita muilta vaihdevalmistajilta Euroopan laajuisen jakeluverkostomme välityksellä.

Brammer Oy, aiemmin Lönne Scandinavia Oy, on kansainvälisesti tunnettu käyttölaitteiden toimittaja esimerkiksi Marine- ja Offshore-kohteisiin (potkurit, nosturit, vinssit ja pumput). Käytössämme on Brammerin laaja valikoima komponentteja suunnitellessamme teille optimoituja, turvallisia, tehokkaita sekä energiatehokkaita ratkaisuja.

Tiedot

Planeettavaihteet 

Planeettavaihteet ovat usein keskiössä Lönne-sähkömoottoreiden kanssa Brammerin toimittamissa asiakaskohtaisesti räätälöidyissä toimitusratkaisuissa. Pystymme toimittamaan valmiit planeettavaihteet noin viikossa, koska varastoimme moduuleja, joista vaihteet rakennetaan omalla työpajallamme.

 

Hammasvaihteet

Brammer tarjoaa laajan valikoimena hammasvaihteita tunnetuilta valmistajilta kuten Bonfiglioli, Watt Drive, Benzlers ja Hydromec. Tuotevalikoimaamme kuuluu hammasvaihteet, kartiohammasvaihteet, tappivaihteet sekä hammasvaihde-yhdistelmät.

 

Kierukkavaihteet

Brammer varastoi kierukkavaihteita ja teemme niihin muutostöitä omassa työpajassamme asiakkaan tarpeen mukaan (mm. kaksoiskierrukka- ja hammaskierukkavaihteet). Olemme saaneet rakennettua ainutlaatuisen kokemuksen ja asiantuntijuuden yhdistelmän keirukkavaihteista ja niiden käyttösovelluksista. Tästä on varmasti hyötyä asiakkaillemme.

 

Liittyvät Tuotteet

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14

web banner