Gears Worm

Brammer varastoi ja toimittaa asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjä kierukkavaihteita. Brammer Oy (Lönne Scandinavia Oy) on jo uli 20 vuoden ajan tehnyt yhteistyötä italialaisen Hydromecin kanssa. Olemme saaneet rakennettua ainutlaatuisen kokemuksen ja asiantuntijuuden yhdistelmän kierukkavaihteista ja niiden käyttösovelluksista. Tästä on varmasti hyötyä asiakkaillemme. Nopeat toimitukset ja kerralla oikein mitoitus ovat tärkeitä elementtejä palvelun onnistumiseksi. Tämän takaamme laajalla varastoinnilla ja räätälöitipalvelulla omalla työpajallamme.

 

 

Tiedot

Brammer Oy (Lönne Scandinavia Oy) on jo yli 20 vuoden ajan tehnyt yhteistyötä kierukkavaihteissa italialaisen Hydromecin kanssa. Varastoimme laajalti kierukkavaihteita pienimmästä 030 koosta aina 110-kokoon asti (20Nm - 620Nm, kulmavaihde, VSF) holkkiakselilla ja ilman. Kierukkavaihteiden lisäosat asennetaan asiakkaiden toiveiden mukaan työpajallamme. Voimme asentaa esimerkiksi vaihtoehtoisen moottoripuolen laipan, jalat tai momenttituen kiinnitystä varten, ulostulolaipan tai sisääntuloakselin (tyyppi R). Voimme myös rakentaa esivaihteellisen kaksoiskierukkavaihteen (tyyppi P).

Angletech X-gear on uudentyyppinen vaihde, joka monissa sovelluksissa voi korvata perinteisen kierukkavaihteen, kun tarvitaan lisää tehokkuutta (96% hyötysuhde) tai kun tarvitaan poikkeuksellinen holkkiakseli (esim O20 tai O30mm). X-gear-vaihteita on varastossamme nopeita toimituksia varten. Muita vaihdetyyppejä kuten neliön mallinen (Squar) Q-sarja. Kierukkavaihteet kokoluokassa 130 ja siitä ylöspäin saamme tilattua suoraan valmistajilta; Hydromec, Siti, Varvel, Bonfiglioli ja Siemens Cavex.

Jos haluatte lisätietoja saatavilla olevista kierukkavaihteista, niin olkaa meihin yhteydessä, tai tutustukaa valmistajan siustoon osoitteessa: http://hydromec.com sieltä löytyy runsaasti tietoa ja vaihteista 3D-malleineen.

 

Liittyvät Tuotteet

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14

web banner