bremsemotor brake motor

Brammerilla on laaja valikoima jarrumoottoreita ja jarruja manuaali-, sähkö-, hydrauliikka-, pneumatiikkakäyttöisinä. Lönne-jarrumoottorit ovat laadukkaita ja niitä on käytössä laajalti vinssi-, nosturi- ja hissisovelluksissa, niin teollisuudessa kuin Marine-ympäristössäkin. Jarrumoottorivalikoimamme ulottuu aina runkokoon IEC315 asti 245kW/1580Nm teholla. Jarrutoimittajiamme ovat Pintsch Bubenzer, Coremo, Precima, Intorq.

 

Tiedot

Brammerilla on laaja valikoima jarrumoottoreita ja jarruja manuaali-, sähkö-, hydrauliikka-, pneumatiikkakäyttöisinä. Lönne-jarrumoottorit ovat laadukkaita ja niitä on käytössä laajalti vinssi-, nosturi- ja hissisovelluksissa, niin teollisuudessa kuin Marine-ympäristössäkin. Jarrumoottorivalikoimamme ulottuu aina runkokoon IEC315 asti 245kW/1580Nm teholla. Jarrutoimittajiamme ovat Pintsch Bubenzer, Precima, Intorq. Toimitamme myös jarrut lämmityksellä.

Asiakaskohtaiset räätälöinnit tehdään omassa kokoonpanossamme.

Liittyvät Tuotteet

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14

web banner