Yritysratkaisut

Business Solutions

Arvon lisääminen joka käänteessä

Varaosien ostaminen valmistus- ja tuotantolaitteiden päivittäistä kunnossapitoa ja huoltoa varten on usein monimutkaista, resursseja ja aikaa vievää useille organisaatioille. Se on myös tarpeellista kalliiden käyttökatkosten välttämiseksi ja tuotannon jatkuvuuden ylläpitämiseksi.

Brammerin tarjonta on enemmän. Se takaa korkealaatuisten ja kilpailukykyisesti hinnoiteltujen tuotteiden saatavuuden maailman johtavilta teknisten komponenttien valmistajilta.

Olemme myös kehittäneet valikoiman arvoalisääviä palveluita, hankinta- ja tarjontaketjujen prosessien virtaviivaistamisesta. Lisäksi voimme vaikuttaa käyttökatkosten vähentämiseen ja toiminnalliseen tehokkuuteen sekä teknisten varaosien ja kunnossapitotuotteiden profilointiin ja varaston hallintaan. Brammer auttaa luomaan tehokkaan ja yhdenmukaisen hankintaketjun korjaus-, huolto- ja ylläpitokomponenteille, mikä vaikuttaa myönteisesti organisaatioosi.

Varmistamalla tuotannon kriittisten varaosien saatavuuden, korkean laadun ja itsenäisen neuvontapalvelun, pystymme minimoimaan varaston, käyttöpääoman ja tehtaan käyttökatkokset. Samalla parannamme tuottavuutta ja kannattavuutta. Viimeisen 10 vuoden aikana Brammer Group asiakkaiden vahvistamat kustannussäästöt ovat olleet yli 305 M€ Euroopassa.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14