Työkalut ja huolto

Power & Machine Tools

Valikoimamme kattaa kaiken käsi- ja konetyökaluista liimaustuotteisiin ja henkilösuojaimiin. Tarjoamme yli 13 000 tuotenimikettä maailmanluokan valmistajilta, kuten 3M, Bahco, Bosch, Stanley, Loctite ja Dormer. Varastossamme on myös tuotteita, jotka on hyväksytty erityisiin teollisiin ympäristöihin: elintarvikkeet, kuljetus, merenkulku, voimalaitokset ja puolustusvoimat.

 • Ansell Hand Protection

  The products featured in this Quick Tip video are Non-Slip Gloves from Ansell. These Non-Slip Gloves have been produced and designed especially for demanding conditions

 • Uniwrench

  We’ve probably all been in the situation where we’ve had to change a motor during a breakdown and have spent hours fighting to release rusty and worn bolts.

 • Protective Eyewear

  Thousands of eye injuries at the workplace are reported every year; some even resulting in loss of eye sight.

 • Testaus ja mittaus

  Lämpökuvantamisen, tärinänvalvonnan ja sähkötestivarusteet sisältävä tuotevalikoimamme auttaa sinua valvomaan ja ohjaamaan työskentely-ympäristöäsi sekä saavuttamaan parhaat olosuhteet energia- ja kustannussäästöjen ohella. Kaikkiin tuotteisiimme sisältyy täysi valmistajan takuu ja tekninen tuki.

 • Sähkö- ja konetyökalut

  Meillä on oikea työkalu joka tarpeeseen, langattomista ja tarkoista monitoimityökaluista aina hiomakoneisiin, generaattoreihin ja kompressoreihin.

 • Öljyt ja rasvat

  Tarjoamme tuotteita vaihteistojen ja hydrauliiikkajärjestelmien täytöstä laakereiden rasvaukseen ja ketjujen voiteluun, jotta tuotantolinjasi pysyvät tehokkaassa toiminnassa. Meillä on jopa erityinen Foodsafe-tuotteiden valikoima.

 • Huolto- ja voitelutyökalut

  Veto- ja kohdistustyökaluista laakerinlämmittimiin ja voitelulaitteisiin – kaikki ylläpitovaatimuksiisi tarvittava löytyy meitä.

 • Kohteen turvallisuus ja suojaus

  Tuotteemme kattavat kaikki tarpeet kohteen merkinnästä ja liukkaudenestotuotteista varusteiden lukitukseen ja putoamisen estäviin järjestelmiin. Niiden avulla pysyt suojassa ja noudatat terveyttä ja turvallisuutta koskevaa lainsäädäntöä.

 • Hitsaus ja juotos

  Meiltä saat kaasu- ja kaarihitsauksen kuin plasmaleikkurit ja lisätarvikkeet. Kattavassa valikoimassamme on tuotteita maailman suosituimmista välineistä – kaikki saatavana varastosta välittömästi toimitettuina.

 • Säilytys ja käsittely

  Tarjoamme täyden valikoiman säilytysratkaisuja yksinkertaisesta työkalurullakosta täysiin varasto- ja työpaja-asennuksiin.

 • Hiovat ja leikkaavat työkalut

  Minkä tahansa tuotteen tarvitset yksinkertaisesta hiomapaperista tai timanttiporauksesta hiontaan ja laadukkaaseen viimeistelyyn, voimme toimittaa sen varastostamme välittömästi.

 • Henkilösuojaimet

  Tarjoamme suojatuotteita kypäristä turvakenkiin, kuulosuojaimiin ja ensiapupakkauksiin, joten voimme suojata sinut kiireestä kantapäähän parhailla laatutuotteilla. Voimme myös toimittaa henkilönsuojaimesi omalla logollasi varustettuina.

 • Kiinteistönhoito ja siivous

  Autamme sinua noudattamaan nykyistä lainsäädäntöä. Turvallisten ja ympäristöystävällisten tuotteiden valikoimamme sisältää sähkökäyttöisiä pesureita, pintapuhdistimia, kädenpesu- ja pyyhintälaitteita alan parhailta merkeiltä.

 • Käyttötavarat

  Kaikki kiinnikkeistä, akuista ja teipeistä riippulukkoihin ja maaleihin – kattava jokapäiväisten kulutustuotteiden valikoima varmistaa, että tarvitsemasi tuotteet ovat ulottuvillasi silloin, kun niitä tarvitset.

 • Käsityökalut

  Maailman johtavilta merkeiltä huolella valittu laaja tuotevalikoimamme tarjoaa sekä lisäarvoa että suorituskykyä.

 • Liimat, tiivisteet ja teipit

  Meillä on yksi maailman laajimmista teollisten liimaustuotteiden, tiivisteiden ja korjausmassojen valikoimista, johon sisältyy sekä jokapäiväisiä tuotteita, kuten parhaaseen huoltoon tarvittavia kierrelukitteita että monimutkaisia pinnoitus- ja kulumissuojatuotteita, jotka pidentävät kalliiden tuotteiden käyttöikää.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14