Tuotantotehokkuuden parantaminen

Improve production efficiency

Huolto- ja korjaustöissä keskeytykset ovat väistämättömiä, mutta suunnittelemattomat keskeytykset käyvät kalliiksi. Siksi Brammer on omistautunut pitämään tuotantolinjasi jatkuvasti liikkeellä, 24/7. Kun yhdistämme asiantuntemuksemme tärkeimpien toimittajiemme ammattitaitoon, pystymme tukemaan täysin ylläpito-, korjaus- ja huoltotoimintaasi (MRO) ja parantamaan tuotannon tehokkuutta hyväksi havaituilla, kustannustehokkailla menetelmillä. Teemme yhteistyötä kanssasi, jotta saavutamme tavoitteesi.
 
Komponenttianalyysi

Teemme laitteillesi kattavan arvioinnin ja tarjoamme tarkan suorituskykyanalyysin huoltovaatimuksista, sovelluksen tehokkuudesta ja koko käyttöiän aikaisista käyttökustannuksista. Määritämme ne uudelleen tarvittaessa. Tämä on erityisen tehokasta silloin, kun käyttöön on otettu uutta tekniikkaa, joka tekee työn paremmin tai jos alkuperäinen valmistaja on jo poistanut tuotteen valikoimasta, jolloin se on vaikeaa tai kallista vaihtaa. Analysoimme myös komponenttivikojen historian, jotta voimme ymmärtää paremmin ongelmiin johtaneita syitä ja mahdollisuuksien mukaan estää vikoja ilmenemästä uudelleen.
 
Sertifioidut muutokset

Taitavien asiantuntijoidemme tiimi suorittaa sertifioituja muutoksia tuotantoprosessissasi käytetyille komponenteille ja auttaa parantamaan tiettyjä operaatioita ja yleistä tuotannon tehokkuutta.

Kunnonvalvonta

Voimme ottaa käyttöön ja tukea tärkeiden komponenttien kunnonvalvontaa tuotantolinjallasi. Näin mahdollistetaan tehokas ennakoiva huolto ja varmistetaan, että tuotantolinjasi toimii jatkuvasti parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä.
 
Brammer voi tarjota valikoiman valvontapalveluja, mukaan lukien seuraavat:

  • Tärinäanalyysi - Seuraamalla mekaanisille komponenteille aiheutuvaa tärinää, voit havaita, milloin komponentit saattavat joutua epäkuntoon. Näin voit vaihtaa kyseiset osat, ennen kuin ne rikkoutuvat, jolloin koneen käyttöikä pitenee.
  • Laserlinjaus ja geometrinen analyysi - Tarkka akselin kohdistus pidentää komponenttien odotettua käyttöikää, parantaa energiatehokkuutta ja vähentää huoltokustannuksia. Kattava valikoima innovatiivisia tuotteita ja tekniikoita auttaa huoltotoimissa (kuvalämpökamerasta, laakeritesteri jne.)

Toimitus

Tarjoamme ympärivuorokautisen palvelun, jotta saat aina haluamasi tuotteet missä ja milloin niitä tarvitsetkin. Toimitamme laakereita, hihnoja ja hihnapyöriä, ketjuja ja ketjupyöriä, lineaariliikkeen komponentteja, moottoreita, tiivisteitä, vaihteita, paineilma- ja hydrauliikkaosia, kytkimiä, työkaluja  sekä terveys- ja turvallisuustuotteita.

Komponentit

Voimme tarjota standardiosat, joita tarvitset koneistosi huoltamiseen ja ylläpitoon. Näin voit aloittaa määräaikaishuollon varmana siitä, että sinulla on kaikki tarvitsemasi osat.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14