Tietoja meistä

About us

Brammer on Euroopan johtava teollisten huolto-, korjaus- ja kunnossapitotuotteiden - ja palveluiden tarjoaja, mukaan lukien laakerit, mekaaninen voimansiirto, pneumatiikka, hydrauliikka, työkalut, suoja- ja turvallisuusvälineet. Suomessa keskitymme palvelemaan laitevalmistajia voimansiirto- ja automaatioratkaisuissa.

Brammer on hankkinut erittäin tunnustetun tietämyksen käyttötekniikkaratkaisuille ostamalla Lönne Groupin vuonna 2014.

Brammerilla on nyt pitkä historia yli 150 000 sähkömoottorin toimittamisesta Pohjoismaiden markkinoilla. Lönne -sähkömoottori on korkealaatuinen eurooppalainen brändi. Lönne iDrive-, Parker- ja Yaskawa-taajuusmuuttajat ovat arvostettuja markkinoilla, ja ne on räätälöity vaativiin olosuhteisiin ja merellisiin ympäristöihin sopiviksi.

Olemme yksi maailman johtavia 'one stop shop' brändien toimittajista. Meillä on yli 5 miljoonaa tuotenimikettä Euroopan varastoissa.

Suomessa toimimme Vantaalla, jossa on myynti. Varastomme sijaitsee Helsingborgissa, Ruotsissa hyvien logistiikkayhteyksien päässä, joka takaa tehokkaat toimitukset kautta Suomen. Tarjoamme 24/7 -palvelun.

Ostovoimamme ansiosta tarjoamme kilpailukykyisen hinnoittelun ja poikkeuksellisen laajan tuotesaatavuuden ja paikallisen palvelun. Asiantuntemuksemme auttaa asiakkaitamme kehittämään tuotteitaan ja prosessejaan.

Toimialasta ja tarpeistasi riippumatta Brammer on ensimmäinen vaihtoehtosi kumppanina.

Löydät lisätietoja konsernin toiminnoistamme täältä.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14