Tietoja meistä

About us

Brammer on Euroopan johtava teollisten huolto-, korjaus- ja kunnossapitotuotteiden - ja palveluiden tarjoaja, mukaan lukien laakerit, mekaaninen voimansiirto, pneumatiikka, hydrauliikka, työkalut, terveys- ja turvallisuusvälineet.

Brammer on hankkinut erittäin tunnustetun tietämyksen käyttötekniikkaratkaisuille ostamalla Lönne Groupin vuonna 2014.

Brammerilla on nyt pitkä historia yli 150 000 sähkömoottorin toimittamisesta Pohjoismaiden markkinoilla. Lönne -sähkömoottori on korkealaatuinen eurooppalainen brändi. Lönne iDrive -taajuusmuuttajat ovat arvostettuja markkinoilla, ja ne on räätälöity vaativiin olosuhteisiin ja merellisiin ympäristöihin sopiviksi.

Olemme yksi maailman johtavia 'one stop shop' brändien toimittajista. Meillä on yli 5 miljoonaa eri tuotenimikettä varastossa.

Suomessa toimimme Helsingissä, jossa on myynti ja varasto ja Tampereella. Helsingborgin keskusvarasto takaa tehokkaan toimituksen, vaikka komponentti tehtäisiin tilaustyönä. Me pystymme myös toimittamaan oikean tuotteen ajoissa, kaikkialla ja milloin tahansa - mukaan lukien 24/7 -palvelu.

Tarjoamme kokonaispalvelun ja mielenrauhan.

Ostovoimamme ansiosta voimme tarjota kilpailukykyisen hinnoittelun ja poikkeuksellisen laajan tuotesaatavuuden ja paikallisen palvelun. Kokemuksemme ansiosta tarjoamme lisäarvo palveluita, jotka auttavat insinöörejä ja kunnossapitopäälliköitä saavuttamaan parempia tuottoja sijoituksille.

Nämä sisältävät lisäarvopalvelun liiketoimintaratkaisut, jotka on suunniteltu parantamaan tuotannontehokkuutta, vähentämään käyttöpääomaa ja säästämään komponenttien hankintakustannuksissa.

Toimialasta ja tarpeistasi riippumatta Brammer on ensimmäinen vaihtoehtosi kumppanina.

Löydät lisätietoja konsernin toiminnoistamme täältä.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14