Tietoja meistä

About us

Brammer on Euroopan johtava teollisten voimansiirto- ja kunnossapitoratkaisujen toimittaja, mukaan lukien laakerit, mekaaninen voimansiirto, pneumatiikka, hydrauliikka, työkalut, suoja- ja turvallisuusvälineet.

Brammer hankki tunnustetun tietämyksen käyttötekniikkaratkaisuille ja tukevan jalansijan Pohjoismaiden markkinoille ostamalla Lönne Groupin vuonna 2014. Tämä yksikkö nimettiin vuoden 2017 alussa nimellä Brammer Drive Technology Nordics.

Brammer Drive Technology Nordics (mukaan lukien Brammer Oy) keskittyy palvelemaan laitevalmistajia ja kunnossapidon asiakkaita sähkömoottori-, voimansiirto- ja automaatioratkaisuissa.

Brammerilla (ent. Lönne Scandinavia) on vankka kokemus yli 140 000 sähkömoottorin toimittamisesta vuodessa Pohjoismaiden markkinoille. Lönne -sähkömoottori on korkealaatuinen eurooppalainen brändi, joka on räätälöity vaativiin olosuhteisiin ja varsinkin marine- ja offshore-käyttöihin sopivaksi. Yaskawa-, Parker- ja  Lönne iDrive-taajuusmuuttajat ovat laadukkaita ja arvostettuja tuotteita markkinoilla.

Olemme yksi maailman johtavia teollisuuden 'one stop shop'-toimittajista. Meillä on yli 5 miljoonaa tuotenimikettä Euroopan varastoissa.

Suomessa olemme toimineet vuodesta 1994 alkaen ja nykyisin toimipisteemme sijaitsee Vantaalla. Pohjoismaiden logistiikkakeskuksemme ja oma kokoonpanomme testipenkkeineen sijaitsee Helsingborgissa, Ruotsissa hyvien logistiikkayhteyksien päässä, joka takaa nopeat toimitukset kautta Suomen ja ympäri maailman.

Ostovoimamme ansiosta tarjoamme kilpailukykyisen hinnoittelun ja poikkeuksellisen laajan tuotevalikoiman, sekä laadukkaan paikallisen palvelun. Asiantuntemuksemme auttaa asiakkaitamme kehittämään tuotteitaan ja prosessejaan paremmiksi.

Toimialasta ja tarpeistasi riippumatta Brammer on ensimmäinen vaihtoehtosi kumppanina.

Löydät lisätietoja konsernin toiminnoistamme täältä.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14

web banner