Tekniset ratkaisut

Repair Services

Brammer Drive Technology Solutions tarjoaa käyttötekniikan ja voimansiirron  kokonaisratkaisuja.

Brammer sai osaavan  insinööriosaston hankkimalla Lönnen suunnitteluosaston Bergenissä.

Olemme erikoistuneet käyttötekniikkaan, sekä voimansiirtoon ja kokonaisratkaisumme ovat erittäin tunnettuja laitevalmistajien keskuudessa

Joka päivä, Brammer Drive Technology Solutions toimii maailmanlaajuisesti marine-, offshore- ja teollisuusalalla. Asiantunteva henkilöstömme on jatkuvasti matkalla testaamaan, seuraamaan ja korjaamaan erilaisia kättötekniikan sovelluksia. Meillä on ollut suuri kunnia toimittaa erilaisia ratkaisuja propulsiolaitteisiin, kansikoneisiin, nostureihin ja vinsseihin moottoreilla, vaihteistoilla ja taajuusmuuttajilla varustettuna.

Brammerilla on eräs merkittävä etu suunnitellessamme kokonaisuuksia. Olemme riippumattomia, kun valitsemme komponentit ja tämä mahdollistaa laitteesi optimaalisen kokonaisratkaisun.

 

Oma tuotanto

Nykyaikainen tuotantomme sijaitsee Helsingborgin logistiikkakeskuksessa, joka tarjoaa sekä vakiomallisia, että räätälöityjä ratkaisuja moottoreille ja vaihteille. Testipenkissämme voimme testata moottoreita kuormitettuna ja myös luokittaa ne.

Voimme myös maalata moottoreita ja vaihteita asiakkaan vaatimusten mukaisella värillä ja vaatimusten mukaisesti.

Teemme myös koneistukset kuten sorvaukset, kytkinnapojen poraukset, sekä ketjujen katkomisen, hihnojen leikkaamisen jne.

Sähkökokoonpanomme tarjoaa myös laajan valikoiman palveluita, kuten:

Ohjaukset

Kytkentärasiat

Kaapitus - Seinäkaapit

Kaapitus - Lattiakaapit

Ohjelmoinnit taajuusmuuttajille ja servoille

Suunnittelu

Rakentaminen

Piirustukset

 

Huolto ja kääminnät

Sen lisäksi, että tarjoamme korkealaatuisia varaosia kunnossapitoon ja teknisiin ratkaisuihin, tarjoamme myös korjaus-, kunnostuspalveluita sähkömoottoreillemme joko omissa tiloissamme Ruotsissa tai huoltopartnereillamme Suomessa.

Korjauspalvelumme kattavat:

  • Sähkömoottorit
  • Moottoreiden huoltopalvelu
  • Kääminnät 

 Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

 

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14

web banner