Lonne Motor

Tarjoamme laadukkaita sähkömoottoreita ja niihin räätälöintipalveluja tarpeenne mukaan. Meiltä saat myös laajan valikoiman ATEX-hyväksyttyjä moottoreita räjähdysvaarallisiin tiloihin. Varastovalikoimaamme kuuluu yli 20000 moottoria johtavilta valmistajilta kuten Lönne, Siemens ja WEG. Meiltä on saatavilla moottoreita hyötysuhdeluokilla IE4, IE3, IE2 ja IE1. Näin asiakkaamme voivat hankkia meiltä käyttökohteeseensa varmasti parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Tiedot

IE3-sähkömoottorit

Brammerilla on täydellinen valikoima IE3-hyötysuhteen Lönne-sähkömoottoreita, niin teollisuuteen, kuin myös Marine- ja Offshore -sovelluksiin. Toimitamme sähkömoottoreita teholuokassa 0,05 kW aina 3500 kW asti. Käyttämällä IE3-hyötysuhdeluokan sähkömoottoreita säästät energiaa ja pienennät käyttökustannuksia.

IE2-sähkömoottorit

Brammer tarjoaa täydellisen valikoiman IE2 Lönne-sähkömoottoreita, niin teollisuuden, kuin myös Marine ja Offshore -sovelluksiin. Toimitamme sähkömoottoreita teholtaan 0,05 kW aina 3500 kW asti.

Marine-moottorit

Brammer (aiemmin Lönne Scandinavia) on kansainvälisesti tunnettu johtava Marine- ja Offshore -käyttölaitteiden toimittaja. Kerromme mielellämme referenssejä erilaisista käyttölaitetoimituksistamme kansikoneikkoihin, nostureihin, vinsseihin, pumppuihin, potkureihin yms. Käytössämme on Brammerin laaja valikoima laadukkaita komponentteja suunnitellessamme teille optimoituja, turvallisia, tehokkaita sekä energiatehokkaita kokonaisratkaisuja.

Jarrumoottorit

Brammerilla on laaja ja kehittynyt valikoima jarrumoottoreita. Lönne-jarrumoottorit ovat laadukkaita ja niitä on käytössä laajalti vinssi-, nosturi- ja hissisovelluksissa, niin teollisuudessa kuin Marine-ympäristössäkin. Jarrumoottorivalikoimamme ulottuu aina runkokoon IEC315 asti 245kW/1580Nm teholla. Jarrutoimittajina Pintsch Bubenzer, Precima ja Intorq. 

EX-suojatut moottorit

Brammer tarjoaa ATEX-moottoreita räjähdysvaarallisiin tiloihin kaasu- tai pölyluokiteltuina luotetavilta valmistajilta Euroopasta nopealla toimitusajalla. Moottorit IEC63 runkokoosta IEC400 asti eri tilaluokkiin. 

Erikoismoottorit

Brammer toimittaa erilaisia sähkömoottoreita erikoissovelluksiin kuten kuivaamomoottorit, kaksinopeusmoottorit, yksivaihemoottorit, DC-moottorit, servomoottorit, tärymoottorit, IP23-moottorit, upotettavat moottorit jne.

Liittyvät Tuotteet

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14

web banner