Sähkömoottorit

Lonne Motor

Tarjoamme laadukkaita sähkömoottoreita ja niihin räätälöintipalveluja tarpeenne mukaan. Meiltä saat myös laajan valikoiman ATEX-hyväksyttyjä moottoreita räjähdysvaarallisiin tiloihin. Varastovalikoimaamme kuuluu yli 20000 moottoria johtavilta valmistajilta kuten Lönne, Siemens ja WEG. Meiltä on saatavilla moottoreita hyötysuhdeluokilla IE4, IE3, IE2 ja IE1. Näin asiakkaamme voivat hankkia parhaan valikoiman moottoreita energiankulutuksen vähentämiseksi.

Tiedot

IE3 Sähkömoottorit

Brammerilla on täydellinen valikoima IE3 Lönne-sähkömoottoreita niin teollisuuden, kuten myös Marine ja Offshore -sovelluksiin. Toimitamme sähkömoottoreita teholuokassa 0,05 kW aina 3500 kW asti. Käyttämällä IE3 hyötysuhdeluokan sähkömoottoreita säätät energiaa ja pienennät kustannuksia.

IE2 Sähkömoottorit

Brammer tarjoaa täydellisen valikoiman IE2 Lönne-sähkömoottoreita niin teollisuuden, kuten myös Marine ja Offshore -sovelluksiin. Toimitamme sähkömoottoreita teholtaan 0,05 kW aina 3500 kW asti.

Marine-moottorit

Brammer (aiemmin Lönne Scandinavia) on kansainvälisesti tunnettu johtava Marine ja Offshore -käyttölaitteiden toimittaja. Kerromme mielellämme referenssejä erilaisista käyttölaitetoimituksistamme kansikoneikkoihin, nostureihin, vinsseihin, pumppuihin, potkureihin yms. Käytössämme on Brammerin laaja valikoima laadukkaita komponentteja suunnitellessamme teille optimoituja, turvallisia, tehokkaita sekä energiatehokkaita ratkaisuja.

Jarrumoottorit

Brammerilla on laaja ja kehittynyt valikoima jarrumoottoreita manuaali-, sähkö-, hydrauliikka-, pneumatiikka-käyttöisillä jarruilla. Lönne-jarrumoottorit ovat laadukkaita ja niitä on käytössä laajalti vinssi-, nosturi- ja hissisovelluksissa, niin teollisuudessa kuin Marine-ympäristössäkin. Jarrumoottorivalikoimamme ulottuu aina runkokoon IEC315 asti 245kW/1580Nm teholla.

EX-suojatut moottorit

Brammer tarjoaa runsaasti erilaisia Exde ja ExNa moottoreita IEC63 runkokoosta IEC400 asti. Kaikki tulenkestävät ja räjähdyssuojatut moottorit ovat ATEX hyväksyttyjä. Toimitamme myös IEC-Ex sertifioituja moottoreita, sekä asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä moottoreita erillisestä tilauksesta.

Erikoismoottorit

Brammer toimittaa erilaisia sähkömoottoreita erikoissovelluksiin kuten DC-moottorit, servomoottorit, tärymoottorit, IP23 moottorit jne.

Liittyvät Tuotteet

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14