Sähköinen voimansiirto

Lonne Motor

Olemme Euroopan johtava 'one stop shop' moottori- ja käyttöratkaisujen toimittaja. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita maailman johtavilta merkeiltä, kuten Lönne, Yaskawa, Parker, Siemens ja WEG. Asiantuntijoiltamme saat neuvoja energian kulutuksen vähentämiseen, jolloin voit noudattaa energiatehokkuussäädöksiä.

 • Sähkömoottorit

  Laadukkaita pienjännitemoottoreita yleiseen käyttöön ja niihin myös räätälöintipalveluja.

 • Ohjauspainikkeet ja kytkinlaitteet

  Laajaan valikoimaamme kuuluu painikkeita, ohjauslaitteita ja tornivaloja sekä rajakytkimiä ja erikoisantureita kaikilta maailman johtavilta merkeiltä, kuten Telemecanique ja Siemens. Kaikkiin tuotteisiimme sisältyy täysi valmistajan takuu ja tekninen tuki.

 • Käytöt ja pehmokäynnistimet

  Tarjoamme ratkaisut kaikkiin käyttötekniikan ohjaustarpeisiin: tuotevalikoimaamme kuuluu muuttuvanopeuksisia käyttöjä, pehmokäynnistimiä ja pehmo- ja moottorikäynnistimiä maailman johtavilta merkeiltä.

 • Liikkeenohjaus

  Tarjoamme sähköistä käyttötekniikkaa, joka mahdollistaa suuremman nopeuden, voiman ja kiihdytyksen ohjauksen modulaarisen hallintajärjestelmän kautta.

 • Taajuusmuuttajat

  Brammerilla on edustuksessaan laaja valikoima erilaisiin käyttösovelluksiin sopivia taajuusmuuttajia eri valmistajilta.

 • Marine-moottorit

  Brammer (aiemmin Lönne Scandinavia) on kansainvälisesti tunnettu johtava Marine ja Offshore -käyttölaitteiden toimittaja. Kerromme mielellämme referenssejä erilaisista käyttölaitetoimituksistamme kansikoneikkoihin, nostureihin, vinsseihin, pumppuihin, potkureihin yms. Marine-luokitetut moottorit

 • IE2 Sähkömoottorit

  Brammer tarjoaa täydellisen valikoiman IE2 Lönne-sähkömoottoreita niin teollisuuden, kuten myös Marine ja Offshore -sovelluksiin. Toimitamme sähkömoottoreita teholtaan 0,05 kW aina 3500 kW asti.

 • IE3 Sähkömoottorit

  Brammerilla on täydellinen valikoima IE3 Lönne-sähkömoottoreita niin teollisuuden, kuten myös Marine ja Offshore -sovelluksiin.

 • Erikoismoottorit

  Brammer toimittaa erilaisia sähkömoottoreita erikoissovelluksiin kuten DC-moottorit, servomoottorit, tärymoottorit, IP23 moottorit jne.

 • EX-suojatut moottorit

  Brammer tarjoaa runsaasti erilaisia Exde ja ExNa moottoreita IEC63 runkokoosta IEC400 asti. Kaikki tulenkestävät ja räjähdyssuojatut moottorit ovat ATEX hyväksyttyjä. Toimitamme myös IEC-Ex sertifioituja moottoreita, sekä asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä moottoreita erillisestä tilauksesta.

 • Jarrumoottorit

  Brammerilla on laaja ja kehittynyt valikoima jarrumoottoreita manuaali-, sähkö-, hydrauliikka-, pneumatiikka-käyttöisillä jarruilla. Lönne-jarrumoottorit ovat laadukkaita ja niitä on käytössä laajalti vinssi-, nosturi- ja hissisovelluksissa, niin teollisuudessa kuin Marine-ympäristössäkin. Jarrumoottorivalikoimamme ulottuu aina runkokoon IEC315 asti 245kW/1580Nm teholla.

 • iDrive

  iDrive on Brammerin oma taajuusmuuttajasarja vaativiin olosuhteisiin. Tehoalue yltää aina 3000kW asti ja laaja syöttöjännitevalikoima mahdollistaa toiminnan erikoisimmissakin kohteissa ilman jännitemuutoksia. Saatavilla myös IP54 koteloituna sekä Marine -versiona (DNV)

 • Yaskawa

  Yaskawa on maailman johtavia taajuusmuuttajien, servokäyttöjen, liikkeenohjausjärjestelmien, keskijännitetaajuusmuuttajien ja teollisuusrobottien valmistajia maailmassa. Yaskawan tuotealue kattaa suuren joukon erilaisia sovelluksia. Yaskawan tuotteissa yhdistyy erinomainen suorituskyky, älykäs muotoilu. luotettava toiminta, nopa ja helppo käyttöönotto.

 • Parker

  Parker on yksi teollisuuden johtavista AC / DC-taajuusmuuttajien, servomoottoreiden ja servovahvistimien valmistajista.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14