IPH ja Brammer yhdistyvät luoden johtavan teollisuuden toimittajan Euroopassa

IPH ja Brammer yhdistyvät luoden eurooppalaisen johtavan teollisuustuotteiden jakelijan. Advent International, joka yksityisti Brammerin Lontoon pörssistä aiemmin tänä vuonna, on viimeistellyt IPH: n yrityskaupan tämän yhdistymisen mahdollistamiseksi.

Yhdistetty kokonaisuus, IPH Brammer, hyödyntää molempien yritysten toisiaan täydentäviä vahvuuksia ja perintöä tarjotakseen asiakkailleen laajemman teknisen tuotevalikoiman ja tarjonnan, jota tukee laajentunut maantieteellinen jalanjälki koko Euroopassa ja vahvat brändit, kuten Brammer, Minetti, Zitec tai Orexad. Yhtiöllä on lähes 2,2 miljardia euroa liikevaihtoa ja yli 8 000 työntekijää. IPH Brammerilla on toimintaa 23 Euroopan maassa ja sen pääkonttori sijaitsee Lontoossa. IPH: n entinen toimitusjohtaja Pierre Pouletty toimii IPH Brammerin toimitusjohtajana, Brammerin entisen toimitusjohtajan Hermann Maierin, johtavan operatiivisen johtajan ominaisuudessa.

"Neljä vuotta aiemmin PAI: n tuella IPH on muuttunut johtavaksi keskieurooppalaiseksi yritykseksi, joka on saavuttanut yli 50 yrityskauppaa laajentuen viiteen uuteen maahan, rakentanut sähköisen liiketoiminnan alustan ja kerännyt täysin eurooppalaisen johtoryhmän. IPH: n ja Brammerin yhdistäminen on tärkeä askel Euroopan teollisuuden tarvikkeiden markkinoiden vakiinnuttamisessa ja näiden kahden yrityksen kehityksessä. ", Totesi IPH-Brammerin toimitusjohtaja Pierre Pouletty.

"Molempien yritysten taidot ja varallisuus antavat IPH Brammerille vahvan perustan tulevalle kasvulle. Hyödyntämällä yhdistettyjä tietoja, teknisiä taitoja ja kokemuksia, erityisesti avainasiakkaiden palvelemisessa, IPH Brammer on ainutlaatuisessa asemassa hyödyntämään mielenkiintoisia mahdollisuuksia omilla markkinoillaan. Kokenut sijoittajamme, Advent International, tukee entisestään kykyämme jatkaa kasvua sekä orgaanisesti että yritysostoin ", lisäsi Pierre Pouletty.

"IPH Brammerin luominen on erinomainen uutinen asiakkaillemme ja toimittajiimme. Molempien tiimien ammattitaidon ansiosta IPH Brammer tarjoaa asiakkailleen parempaa teknistä tietämystä erityisesti voimansiirrossa, palveluiden ja tuotteiden saatavuudesta kaikkialla Euroopassa. Meillä on taitoja, tietämystä ja tahtoa jatkaa innovointia, hyödyntää markkinoiden mahdollisuuksia ja tarjota viime kädessä lyömätöntä asiakassuhdetta ", lisäsi COO Hermann Maier, IPH Brammer.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14

web banner