Hydrauliikka ja pneumatiikka

Fluid Power

Brammer on johtava fluiditekniikkatuotteiden toimittaja Euroopan valmistusteollisuudessa. Valikoimissa on yli 7 000 tuotetta yli 1 500:lta maailman johtavalta valmistajalta (mukaan lukien Festo, Norgren, SMC, Parker ja Bosch Rexroth). Olemme 'one stop shop' toimittaja kaikille hydrauliikka-, paineilma- ja prosessijärjestelmän tarpeillesi. Keskittämällä hankinnat meille, säästät rahaa ja varmistat tuotteiden laadun sekä jatkuvan saatavuuden.

 • Prosessi

  Prosessivalikoimaamme kuuluu venttiilejä ja toimilaitteita, pumppuja, teollisia putkistojärjestelmiä, putkituksia, teräsputkia, heloja ja laippoja maailman johtavilta valmistajilta.

 • Mittauslaitteet

  Laaja valikoima tuotenimikkeitä – painemittarit, lämpömittarit, lähettimet ja kuvankäsittelyjärjestelmät – meillä on kaikki tarvittava tuotantosi valvomiseen, mittaukseen ja ohjaamiseen.

 • Paineilma ja alipaine

  Valikoimaamme sisältyy tuotteita ilmatyökaluista ja ilmaputkistovarusteista sylintereihin, venttiileihin sekä putkiin ja liittimiin maailman johtavilta toimittajilta.

 • Hydrauliikka

  Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita hydrauliikkasuodattimista ja -pumpuista työkaluihin ja venttiileihin maailman johtavilta toimittajilta, kuten Parker ja Bosch Rexroth. Tekninen tukemme tarjoaa neuvoja, osaamista ongelmanratkaisuun sekä asiantuntevan koneenrakennustiimin tuen.

 • Suodatintekniikka

  Mittava valikoimamme sisältää paineilma-, hydrauliikka-, ympäristö-, pöly-/höyry- sekä prosessituotteet.

 • Letkut, putket ja kanavointi

  Letkuvalikoimassamme on kaiken tyyppisiä paineilma-, hydrauliikka- ja teollisia letkuja.

Banner 1 Banner 2 Banner 3 Banner 4 Banner 5 Banner 6 Banner 7 Banner 8 Banner 9 Banner 10 Banner 11 Banner 12 Banner 13 Banner 14